Avantum Brands SL on tuonut Old Man Mountain -telineitä EU:hun vuodesta 2005. Toimitamme tuotteita kaikkialle Eurooppaan.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain matkatavarateline pyöräilyyn

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva pyöräteline. Etu- tai takatuki tai molemmat. Old Man Mountain -telineet ovat erittäin monipuolisia, ja ne voidaan asentaa eteen tai taakse lähes mihin tahansa pyörään.

Old Man Mountain Divide

Old Man Mountain Divide Tavarateline

Old Man Mountain Divide voidaan asentaa polkupyörän taka- tai etupuolelle. Jos pyörässäsi on silmukat, voit kiinnittää telineen suoraan. Jos sinulla ei ole silmukat tai jos haluat mieluummin akseliin kiinnittämisen edut, osta yksi läpivientiakseliin asennussarjoistamme. Akselikiinnityssarjat tai QR-kiinnityssarja tekevät Divide-telineestä yhteensopivan lähes minkä tahansa pyörän kanssa; maantie-, sora-, täysjousitetun tai paksun pyörän kanssa.

Old Man Mountain Elkhorn

Old Man Mountain Elkhorn Tavarateline

Elkhorn on siro monitoimityökalun teline. Vakaa ja turvallinen, sillä sivujalkojen 3-pack-kiinnikkeillä on kiinnikkeet suosikkilastillesi tai pullokorille ja ylemmällä alustalla on enemmän kiinnityspisteitä kuin voit koskaan tarvita. Elkhorn antaa sinun tuntea polun allasi, eikä takanasi olevaa hännän heiluttelua.
Elkhorn on ohut ja kevyt pyöräteline, joka sopii täydellisesti Bikepackingiin. Sen suositeltu enimmäiskuorma on 11,34 kg.

Elkhorn on valmis asennettavaksi pyörän silmukoihin. Ja Fit Kit -sarjamme avulla Elkhorn kiinnittyy helposti lähes mihin tahansa pyörään tai haarukkaan.

Kaksi kokoa: Short on tehty 27,5 ja 700c pyörille ja Tall on suunniteltu 29" renkailla varustetuille pyörille.

Old Man Mountain Pizza Rack

Old Man Mountain Pizza Pack Tavarateline

Pizza Rack on tehty helpottamaan leveiden ja hankalien laukkujen kuljettamista, ja se sopii täydellisesti työmatkoihin tai bikepackingiin pitäen varusteesi käden ulottuvilla. Sopii erinomaisesti korille, Caradice-laukulle tai Porteur-laukulle.

Pizza Rack kantaa mukavasti jopa 15,87 kg. Pizza Rack on suunniteltu 27,5 ja 700c pyörille ja sopii renkaille 27,5 x 2,8″ tai 700c x 50mm asti.

Old Man Mountain Divide Fat

Old Man Mountain Divide Fat Tavarateline

Kaikki tavallisen Dividen edut, mutta mukautettu niin, että voit kuljettaa laukkuja läskipyörälläsi.

Divide Fat on tehty niin, että siihen mahtuu jopa 26 x 5" tai 27,5 x 4,6" renkaat, joissa on tilaa mudalle, ja Divide Fat sopii kaikkiin fatbiken renkaisiin.

Old Man Mountain Axle Pack

Old Man Mountain Axle Pack on tarkoitettu polkupyörän etuhaarukoille.

Vielä yksi vallankumouksellinen tuote Old Man Mountainilta!
Kuljeta 5+5 kg haarukalla.
Old Man Mountain Axle Pack on erilainen kuin yksikään näkemäsi haarukkakiinnitysadapteri. Sen sijaan, että yrittäisit kiinnittää pyöreisiin tai kartiopintoihin ja vain toivoisit, ettei se luista tai pyöri, Axle Pack on, arvasit sen: Thru Axle -asennettu! Kiinnitys akseliin tekee siitä mahdottoman liukua tai pyöriä. Paino on vain 73 gr per puoli.
Onko sinulla hiilikuituinen maantiepyörä? Täydellistä!
Jousitettu haarukka? Täydellinen!
Jos sinulla on reikäakselihaarukka, meillä on Axle Pack valmiina. Axle Pack on suunniteltu asennettavaksi Thru Axle Fit Kits -sarjaamme.
(Ei yhteensopiva tavallisen QR:n kanssa)


Haluatko lisätietoja?

Lue lisää telineistä, sovitussarjoista, pyöräkoreista, pyörälaukuista, tavaratelinepusseista, valaisinpidikkeistä ja muista tuotteista englanniksi.
 Klikkaa tästä siirtyäksesi englanninkieliseen versioon >>

 Klikkaa tästä tilataksesi suoraan >>Old Man Mountain Tavarateline
Old Man Mountain Tavarateline
Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Tee tilaus Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Täysjousitetut pyörät

Telineemme on yhteensopiva 26", 27" ja 29" pyörillä varustettujen täysjousitettujen pyörien kanssa. Paras ratkaisu, jos haluat kuljettaa matkatavaroita pyörässäsi.

Levyjarrut

OMM-telineet ovat yhteensopivia levyjarrujen ja 29" pyörien kanssa. Ratkaisemme ongelman, joka liittyy kuorman kuljettamiseen maastopyörälläsi. Paras valinta pyörällesi.

12" läpimenevät akselit

Tarjoamme ratkaisun kaikkiin pyöriin, joissa on 12- ja 15-tuumainen sulkupyöräakseli useimpien tunnettujen merkkien osalta. Esimerkiksi Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant ja Ghost.

Bikepacking

Uusi Elkhorn on täydellinen bikepackingiin. Elkhorn on valmis etu- tai taka-asennukseen, ja Fit Kit -sarjamme avulla se voidaan helposti asentaa mihin tahansa pyörään tai haarukkaan.

Fat Bikes

Teline on leveämpi ja sopii täydellisesti Pugsleyn, Moonlanderin, Specialised Fatboyn, Mondraker Panzerin, Trek Farleyn ja monien muiden mallien läskipyörien kanssa.... sekä eteen että taakse.

Axle Pack

Toinen vallankumouksellinen tuote Old Man Mountain! Kantokyky 5+5kg pyörän haarukassa.