Avantum Brands SL importeert Old Man Mountain bagagedragers naar de EU sinds 2005. We verzenden door heel Europa.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain bagagedrager voor bikepacking

Fahrradgepäckträger Old Man Mountain

Maak kennis met Old Man Mountain. Waarschijnlijk de beste oplossing op aarde voor je fiets als je vracht wilt vervoeren tijdens je ritten.

Onze bagagedragers zijn compatibel met de meeste MTB-, toer-, ebikes, gravel- en racefietsen op de markt. De bagagedrager en montagekits zijn altijd compleet, dus je hebt alles wat je nodig hebt om de bagagedrager te monteren. Verander je fiets in een vrachtmachine. Met onze nieuwe Divide, de stevigste bagagedrager, kun je 32 kg achterop vervoeren.
Plaats dan nog eens 32 kg aan de voorkant van de fiets.

Heb je meer nodig?

Old Man Mountain bagagedragers zijn de meest veelzijdige dragers die er zijn, eenvoudig voor of achterop je fiets te monteren op framebevestigingspunten of met behulp van een Fit Kit op je as. De rekjes zijn geschikt voor volledig geveerde mountainbikes, gravelbikes, racefietsen en fatbikes. Stevig, licht van gewicht en oerdegelijk gebouwd en tot in de puntjes door getest. De racks van Old Man Mountain hebben fietsers geholpen IJsland te doorkruisen in bitterkoude winters, de uitrusting van ontelbare GDMBR-rijders gedragen en de wereld rondgereisd.

DE BAGAGEDRAGERS

Old Man Mountain Divide bagagebaerer

Divide

Klaar voor montage aan de oogjes, voor of achter. Geen oogjes? Koop een optionele Fit Kit. Koop meerdere Fit Kits en wissel tussen fietsen of tussen voor en achter.

Old Man Mountain Divide Fat bagagebaerer

Divide Fat

De Divide Fat past op banden tot 26×5" of 27,5×4,6". Hij is voor of achter te monteren aan oogjes met optionele Fit Kits voor montage op de as. Voor je volgende avontuur.

Old Man Mountain Elkhorn bagagebaer

Elkhorn

Een slank, multi-tool van een fietsdrager. Voor- of achteraan te monteren. Tas bovenop en kooiconstructie of bidonhouder aan de zijkanten.

Old Man Mountain Pizza Rack bagagebaer

Pizza Rack

Een nieuw voorrek voor bikepacking of woon-werkverkeer met een groot platform aan de bovenkant voor die grote tassen die je mee moet nemen.

Old Man Mountain Axle Pack til forgaffel

Axle Pack

Nog een revolutionair product van Old Man Mountain!

Old Man Mountain Axle Pack til forgaffel

Voor elke fietsvork

Draag 5+5kg op je voorvork met Axle Pack op de as gemonteerd.

DE TASSEN

Old Man Mountain Axle Pack til forgaffel

Ponderosa Pannier

Zon of regen, je spullen blijven droog met deze 100% waterdichte fietstassen. Ze brengen je overal naartoe.

Old Man Mountain Axle Pack til forgaffel

Juniper Trunk Bag

Bevestig de Juniper aan je bagagedrager met de vier camlock gespen om hem stabiel en veilig te houden.

MEER DINGEN

Old Man Mountain Basket cykelkurv

Basket

Mand gemaakt om direct aan onze dragers te schroeven voor een stabiele en rammelvrije rit.

Old Man Mountain Light Mounts lygteholdere

Light Mounts

Beide bevestigingen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de Old Man Mountain dragers.

Old Man Mountain T-shirts

T-Shirts

Doe mee met de beweging met een Old Man Mountain Logo T-shirt of het Rune T-shirt.

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot

We bevelen ook de CageMount en de LiterCage van Widefoot aan.

CARRADICE BAGS

Carradice Super C Pannier cykeltaske

Super C

De royale inhoud (27 liter per fietstas, 54 liter in totaal) is geschikt voor alles wat je mee wilt nemen.

Carradice Carradry Pannier cykeltaske

Carradry

Groot, robuust en volledig waterdicht, zodat je er zeker van kunt zijn dat je uitrusting veilig is, wat voor weer het ook is.

Carradice Barley Saddlebag Sadeltaske

Barley

Ideaal voor dagtochten, met genoeg ruimte voor essentiële spullen en een beetje meer.

Carradice Camper Longflap Saddlebag Sadeltaske

Camper Longflap

Enorme inhoud van 23 liter betekent dat je met gemak een tocht van meerdere nachten kunt maken.

Old Man Mountain sinds 1996

Sinds 1996 maken we Old Man Mountain bagagedragers met de hand in de Verenigde Staten. We innoveren voortdurend met als enige doel om onze bagagedragers op elke fiets te monteren, zodat je tassen kunt meenemen tijdens je tochten. Zelfs op een fat bike. Onze bagagedragers zijn compatibel met de meeste MTB-, toer-, gravel- en racefietsen op de markt. De bagagedrager en montagesets zijn altijd compleet, dus je hebt alles wat je nodig hebt om hem op je fiets te monteren. Met onze Divide, de meest robuuste van alle bagagedragers, kun je 32 kg achterop vervoeren.

Uiterst veelzijdig

MTB-fietsen, toerfietsen, racefietsen, hardtails, full suspension, met QR quick release, met 12x142 steekas, 12x148 boost, frame met oogjes, frame zonder oogjes, 26", 700, 27,5" of een 29r, e-bikes, QR15 vorken van Fox of Rockshox. Tegenwoordig kunnen fietsen heel veel configuraties hebben. Maar wij hebben het allemaal, omdat we op bijna elke fiets een van onze bagagedragers kunnen monteren (oké, er zijn fietsen waar we geen OMM op kunnen monteren). En laten we niet vergeten dat er ook versies zijn voor dikke fietsen.


Installatie


Alles inbegrepen

Divide Divide wordt kant-en-klaar geleverd voor montage op een frame met oogjes en met een optionele Fit Kit als je fiets geen gaten in het frame heeft.

Nu kopen


Bestel onze bagagedragers

We leveren aan de meeste EU-landen rechtstreeks vanuit Madrid (Spanje). Afhankelijk van het land van bestemming ontvang je je bestelling binnen 3-9 dagen.
 Bestel Old Man Mountain

Ruilen en retourneren


Verander als het moet

Paste hij niet op je fiets? Je hebt 30 dagen de tijd om je drager om te ruilen voor een andere om het probleem op te lossen. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Gemakt in de VS?

  De Sherpa wordt al sinds de oprichting van het bedrijf in 1996 in de VS gemaakt. Het frame van het nieuwe Divide rek is gemaakt in Azië. Het ontwerp en het testen van het product in de praktijk gebeurt in Californië en Oregon.

Heb ik een fit kit nodig voor de Divide?

  Nee en ja. De Divide wordt kant-en-klaar geleverd voor montage aan de oogjes van het frame. Dus als je frame oogjes heeft, heb je geen fit kit nodig. Als je fiets echter geen oogjes heeft of als je alleen de voordelen van een asbevestiging wilt, dan heb je een fit kit nodig.

Oké, ik heb een fit kit nodig. Maar welke en wat is inbegrepen?

  De Fit Kit bestaat uit pucks, kabelbinders, transparante beschermingstape en een nieuwe QR of as. De as vervangt de originele as van je fiets, dus het is belangrijk dat ze dezelfde schroefdraadsteek hebben. Als je de schroefdraadsteek van je as niet weet, kan onze Bike Finder je helpen.

Is de Bike Finder up-to-date?

  We doen ons best om de Bike Finder up-to-date te houden en in 99,9% van de gevallen zitten we goed. Maar fietsfabrikanten kunnen de configuratie van een fiets van jaar tot jaar of zelfs van model tot model veranderen. Het is dus altijd een goed idee om de twee assen te controleren voordat je de bagagedrager monteert.

Wat is het voordeel van een op een as gemonteerde bagagedrager?

  Nou, ten eerste heeft elke fiets een wiel en een midden van een wiel, dus hierdoor kunnen we Old Man Mountain bagagedragers op vrijwel elke fiets met een steekas monteren. Daarnaast zijn er nog een paar andere voordelen::

 • Al het gewicht wordt op de as gedragen, wat het veiligste, duurzaamste en laagste bevestigingspunt op de fiets is.
 • Bij dragers met oogjes zitten de bouten in afschuiving, wat tamelijk zwak is als er na verloop van tijd spanning op komt te staan. Onze assen bieden een fysieke interface voor de bagagedrager die veel sterker is voor het dragen van lading.
 • Op een as gemonteerde bagagedragers kunnen worden gebruikt op geveerde fietsen en hoeven niet te worden aangepast aan de instellingen van de vering.

Waarom zou ik een bagagedrager gebruiken in plaats van zachte bikepacking tassen?

We denken niet dat het een of/of situatie is. Bagagedragers kunnen een aanvulling zijn op bikepacking tassen en omgekeerd. Maar we denken wel dat er voordelen zijn aan bagagedragers:

 • Bagagedragers zijn ideaal voor kleine mensen met kleine fietsen, die niet de framecapaciteit hebben voor zachte tassen.
 • Ladingdragers zorgen ook voor meer draagvermogen, voor diegenen onder ons die meer voedsel en kleding, of een trombone willen meenemen. Zomaar.
 • Bagagedragers zorgen ervoor dat het gewicht lager op de fiets wordt gedragen, wat over het algemeen een betere wegligging oplevert.
 • Racks hoeven niet te worden aangepast aan de vering.
 • Racks hoeven niet te worden aangepast aan je cockpit en doen geen afbreuk aan de pasvorm van je fiets.
 • Het dragen van een rugzak met meer dan een hydratatiepakket is vreselijk oncomfortabel voor lange dagen in het zadel en gewoon stom.
 •  

  Old Man Mountain Bicycle Racks

  Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Bestel Old Man Mountain

  Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

  Old Man Mountain

  Volledig geveerde mtb-fietsen

  Onze bagagedrager is compatibel met full suspension fietsen met 26", 27" en 29" wielen. De beste oplossing als je fietstassen op je fiets wilt.

  Schijfremmen

  OMM-rekken zijn compatibel met schijfremmen en 29" wielen. We lossen je probleem op met het dragen van een lading op je mountainbike. De beste keuze voor jouw fiets.

  12" steekassen

  Wij bieden een oplossing voor alle fietsen met 12" en 15" steekassen van de meeste bekende merken. Bijvoorbeeld Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant en Ghost.

  Bikepacking

  De nieuwe Elkhorn is perfect voor bikepacking. Onze Fit Kit is klaar voor montage aan de voor- of achterkant en zorgt ervoor dat Elkhorn eenvoudig op elke fiets of fietsvork kan worden gemonteerd.

  Fat Bikes

  De bagagedrager is breder en past perfect op Fat Bikes van Pugsley, Moonlander, Specialised Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley en vele andere modellen... zowel voor als achter.

  Axle Pack

  Nog een revolutionair product van Old Man Mountain! Draagt 5+5kg op een fietsvork.