Avantum Brands SL importeert Old Man Mountain bagagedragers naar de EU sinds 2005. We verzenden door heel Europa.
Avantum Brands SL

Bestil Old Man Mountain

Als je weet welke versie van het Divide of Elkhorn rek je nodig hebt, klik dan op de link hieronder om de bestelling te plaatsen.

Je kunt betalen met een bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, Google Pay, Klarna, Paypal of Revolut.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Nu vanaf slechts 6.99 Eur voor verzending naar de meeste EU-landen.


Bestil Old Man Mountain Racks >>

Levering

De levertijd voor de meeste EU-landen is ongeveer 3-7 dagen.
Als je twijfelt kun je ons altijd bellen op +34-918265070 of stuur ons een email >>

Old Man Mountain en Avantum Brands SL

Sinds 2005 importeert en verkoopt Avantum Brands SL Old Man Mountain fietsenrekken in Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en vele andere EU-landen waaronder Duitsland en Finland. We zijn gevestigd in Madrid (Spanje) en van hieruit verzenden we naar de meeste EU-landen in 3-7 dagen. Je kunt betalen met een bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, Google Pay, Klarna, Paypal of Revolut..

Neem voor elk ander land contact met ons op en we geven je een offerte voor de verzendkosten.

avantum brands sl


Betaling

Paypal-Visa-Mastercard

Levering

UPS GLS DPD

 

 

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Bestel Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Volledig geveerde mtb-fietsen

Onze bagagedrager is compatibel met full suspension fietsen met 26", 27" en 29" wielen. De beste oplossing als je fietstassen op je fiets wilt.

Schijfremmen

OMM-rekken zijn compatibel met schijfremmen en 29" wielen. We lossen je probleem op met het dragen van een lading op je mountainbike. De beste keuze voor jouw fiets.

12" steekassen

Wij bieden een oplossing voor alle fietsen met 12" en 15" steekassen van de meeste bekende merken. Bijvoorbeeld Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant en Ghost.

Bikepacking

De nieuwe Elkhorn is perfect voor bikepacking. Onze Fit Kit is klaar voor montage aan de voor- of achterkant en zorgt ervoor dat Elkhorn eenvoudig op elke fiets of fietsvork kan worden gemonteerd.

Fat Bikes

De bagagedrager is breder en past perfect op Fat Bikes van Pugsley, Moonlander, Specialised Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley en vele andere modellen... zowel voor als achter.

Axle Pack

Nog een revolutionair product van Old Man Mountain! Draagt 5+5kg op een fietsvork.