Avantum Brands SL importeert Old Man Mountain bagagedragers naar de EU sinds 2005. We verzenden door heel Europa.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain fietstassen, lichthouders en meer.

We hebben meer dan alleen bagagedragers. We bieden ook een mand, lamphouders, Nalgene-flessen, fietstassen, CargoMount, LiterCage en nog een paar dingen.

Old Man Mountain Ponderosa Pannier

Old Man Mountain Ponderosa Pannier fietstassen

Deze bikepacking fietstassen zijn overal klaar voor. Zon of regen, je spullen blijven droog en beschermd in deze 100% waterdichte fietstassen van TPU stof met gelaste naden en Hypalon verstevigingen. We hebben ze aan de bagagedrager bevestigd met camming klittenband bovenaan en gebruiken de onderste compressieband om door de bagagedrager te lussen en we hebben alle compressiebanden vervangbaar gemaakt.

De tassen hebben een inhoud van 13 liter per tas en hebben een volledig gelaste en waterdichte constructie.

Old Man Mountain Juniper Trunk

Old Man Mountain Juniper Trunk bikepacking koffer

Deze bikepacking kofferzak is overal klaar voor. Zon of regen, je spullen blijven droog en beschermd in deze 100% waterdichte TPU stof met gelaste naden en Hypalon verstevigingen.

Hij heeft een rolsluiting en een laadvermogen van 7 liter. Past perfect op alle bagagedragers met een bovenplatform en natuurlijk ook op OMM-bagagedragers.

Old Man Mountain Basket

Old Man Mountain basket mand

We hebben deze mand gemaakt om direct aan onze bagagedragers te schroeven voor een stabiele en rammelvrije rit. Hij is gemaakt van aluminium en heeft de volgende afmetingen: Diepte 13cm Bodem: 33 x 20cm Bovenkant: 38cm x 26cm.

Old Man Mountain Light Mounts

Old Man Mountain Light Mounts lamphouder

Headlight Mount Old Man Mountain
Dit is een koplampbevestiging die je rechtstreeks op onze bagagedragers in verschillende posities kunt monteren of rechtstreeks op je fiets als die oogjes heeft.

Tail Light Mount Old Man Mountain
Moet je een achterlicht op je Old Man Mountain bagagedrager monteren? Dan heb je geluk! Hier is een achterlichthouder die past op clip-on lampen en lampen met 50mm afstand tussen de steunen.

Old Man Mountain T-shirts

Old Man Mountain t-shirts

Doe mee met de beweging met een eersteklas Old Man Mountain Logo T-shirt.

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot CageMount en LiterCage

Widefoot werd in 2014 in de VS opgericht door twee vrienden en is een uitstekende aanvulling op onze Old Man Mountain bagagedragers.

- CageMount: De perfecte pasvorm voor het Elkhorn rek waar je het aan de zijpoten van het rek kunt bevestigen. Met de Widefoot CageMount kun je dan flessen of kleine tassen dragen.

- LiterCage: Gebruik ook hier de zijpoten van de Elkhorn of bevestig de LiterCage aan de oogjes van je fietsframe en neem grote Nalgene literflessen mee.

Carradice

Carradice, handgemaakt sinds 1932

Voor de meeste mensen die Carradice tassen bezitten is het duidelijk dat er een heleboel fietspassie gaat zitten in het ontwerp en de productie ervan. Ze zijn er trots op dat ze een tas hebben voor elke fiets en elk gebruik. Een erfenis behouden, een cultuur creëren, sinds 1932 Carradice maakt al fietstassen in Engeland sinds. Ze hebben een erfgoed dat drie generaties teruggaat en ambachtelijke expertise die elders verloren is gegaan in de productie voor andere merken. Ze zijn zo trots op hun tassen dat de maker elke tas met de hand signeert.

Carradice Super C cykeltaske
Carradice Super C cykeltaske

Tassen:

We hebben de tassen geselecteerd met de meeste capaciteit, Super C en Carradry die 100% waterdicht is.

Carradice Barley Saddlebag sadeltaske
Carradice Camper Longflap Saddlebag sadeltaske

Zadeltassen/Saddlebags:

We hebben de klassieke Barley en de grotere Camper Longflap geselecteerd.


Wil je meer details?

Lees verder over onze bagagedragers, montagekits, fietsmanden, fietstassen, lichthouders en andere producten in het Engels.
 Klik hier om naar de Engelse versie te gaan >>

 Klik hier om direct te bestellen>>Widefoot CageMount
Widefoot LiterCage
Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Bestel Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Volledig geveerde mtb-fietsen

Onze bagagedrager is compatibel met full suspension fietsen met 26", 27" en 29" wielen. De beste oplossing als je fietstassen op je fiets wilt.

Schijfremmen

OMM-rekken zijn compatibel met schijfremmen en 29" wielen. We lossen je probleem op met het dragen van een lading op je mountainbike. De beste keuze voor jouw fiets.

12" steekassen

Wij bieden een oplossing voor alle fietsen met 12" en 15" steekassen van de meeste bekende merken. Bijvoorbeeld Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant en Ghost.

Bikepacking

De nieuwe Elkhorn is perfect voor bikepacking. Onze Fit Kit is klaar voor montage aan de voor- of achterkant en zorgt ervoor dat Elkhorn eenvoudig op elke fiets of fietsvork kan worden gemonteerd.

Fat Bikes

De bagagedrager is breder en past perfect op Fat Bikes van Pugsley, Moonlander, Specialised Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley en vele andere modellen... zowel voor als achter.

Axle Pack

Nog een revolutionair product van Old Man Mountain! Draagt 5+5kg op een fietsvork.