Avantum Brands SL har importeret Old Man Mountain-bagagebærer til EU siden 2005. Vi sender til hele Europa.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain bagagebærer til cykelture

Bagagebaerer Old Man Mountain

Vi præsenterer Old Man Mountain. Sandsynligvis den bedste løsning på planeten til din cykel, hvis du vil have last med på dine cykelture.

Vores bagagebærere er kompatible med de fleste MTB-, touring-, el-, gravel- og landevejscykler på markedet. Bagagebærer og monteringssæt er altid komplette, så du har alt, hvad du behøver for at montere bagagebæreren. Forvandl din cykel til en lastmaskine. Med vores nye Divide, den mest robuste af alle bagagebærere, kan du bære 32 kg bagpå.
(Så sæt yderligere 32 kg foran på cyklen.)

Har du brug for mere?

BAGAGEBÆRERNE

Old Man Mountain Divide bagagebaerer

Divide

Klar til montering på hullerne i din cykels stel, for eller bag. Ingen huller? Køb et Fit Kit som ekstraudstyr. Køb flere fit kits og skift mellem cykler eller mellem for og bag.

Old Man Mountain Divide Fat bagagebaerer

Divide Fat

Divide Fat passer til op til 26×5" eller 27,5×4,6" dæk. Den kan monteres for eller bag i huller på stellet med valgfrie Fit Kits til montering på akslen. Til dit næste eventyr.

Old Man Mountain Elkhorn bagagebaer

Elkhorn

Et slankt, multiværktøj af et bagagebærer til cykler. Monter den foran eller bagpå. Taske på toppen og burmontering eller flaskeholder på siderne.

Old Man Mountain Pizza Rack bagagebaer

Pizza Rack

En ny frontbagagebærer til bikepacking eller pendling med en stor øvre platform til de store, klodsede tasker, du skal have med. Du kan laste 15 kg.

Old Man Mountain Axle Pack til forgaffel

Axle Pack

Endnu et revolutionerende produkt fra Old Man Mountain!

Old Man Mountain Axle Pack til forgaffel

För vilken gaffel som helst

Bær 5+5 kg på din forgaffel med Axle Pack monteret på akslen.

TASKERNE

Old Man Mountain Ponderosa Pannier cykeltaske

Ponderosa Pannier

Solskin eller regn, dine ting vil være tørre med dette par 100% vandtætte cykeltasker. De kan tage dig med overalt.

Old Man Mountain Juniper Trunk bag cykeltaske

Juniper Trunk Bag

Fastgør Juniper til din bagagebærer med de fire camlock-spænder, så den står stabilt og sikkert.

FLERE TING

Old Man Mountain Basket cykelkurv

Basket

Kurv bygget til at blive boltet direkte på vores bagagebærer for en stabil og skraldefri tur. Fremstillet af aluminium.

Old Man Mountain Light Mounts lygteholdere

Light Mounts

Begge lampeholderr er designet til at fungere problemfrit med Old Man Mountain bagagebærere.

Old Man Mountain T-shirts

T-Shirts

Slut dig til bevægelsen med en Old Man Mountain Logo Tee eller Rune Tee.

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot

Vi anbefaler også CageMount og LiterCage fra Widefoot.

CARRADICE BAGS

Carradice Super C Pannier cykeltaske

Super C

Den generøse kapacitet (27 liter pr. cykeltaske, 54 liter i alt) kan bære alt, hvad du har brug for. Fremstillet af Cotton Duck.

Carradice Carradry Pannier cykeltaske

Carradry

Stor, robust og fuldstændig vandtæt, så du kan være sikker på, at din oppakning er i sikkerhed i al slags vejr.

Carradice Barley Saddlebag Sadeltaske

Barley

Den er ideel til dagsture med plads nok til de vigtigste ting og lidt til.

Carradice Camper Longflap Saddlebag Sadeltaske

Camper Longflap

Stor kapacitet på 23 liter betyder, at du nemt kan tage på en tur med flere overnatninger.

Old Man Mountain siden 1996

Vi har håndlavet Old Man Mountain Racks i USA siden 1996. Vi innoverer konstant med det ene formål at montere vores bagagebærer på alle cykler, så du kan have tasker med på dine cykelture. Selv på en Fat Bike. Vores bagagebærer er kompatible med de fleste MTB-, touring-, gravel- og landevejscykler på markedet. Stativet og monteringssættene er altid komplette, så du har alt, hvad du skal bruge for at montere det på din cykel. Med vores Divide, den mest robuste af alle bagagebærere, kan du bære 32 kg bagpå.

Ekstremt alsidig

MTB-cykler, turcykler, landevejscykler, hardtails, full suspension, med QR quick release, med 12x142 gennemgående aksel, boost 12x148, stel med øjer, stel uden øjer, 26", 700, 27,5" eller en 29r, elcykler, QR15-forgafler fra Fox eller Rockshox. I dag kan cykler have mange, mange konfigurationer. Men vi har dækket det hele, for vi kan montere en af vores bagagebærere på næsten alle cykler (OK, der er nogle cykler, hvor vi ikke kan montere en OMM). Og lad os ikke glemme, at der også findes versioner til Fat Bikes.


Installation


Alt inkluderet

Divide leveres klar til montering på stel med øjer og med et valgfrit Fit Kit, hvis din cykel ikke har huller i stellet.

Køb nu


Bestil vores bagagebaerer

Vi leverer til de fleste EU-lande direkte fra Madrid (Spanien). Afhængigt af destinationslandet vil du modtage din ordre inden for 3-9 dage.
 Bestil Old Man Mountain

Bytte og returnering


Skift, hvis du er nødt til det

Passede den ikke på din cykel? Du har 30 dage til at bytte din bagagebærer til en anden for at løse problemet. Forsendelsesomkostninger betales af kunden.

Fremstillet i USA?

  Sherpa har været fremstillet i USA, siden virksomheden blev grundlagt i 1996. Stellet til det nye Divide-bagagebærer er fremstillet i Asien. Design, produkttest under virkelige forhold er lavet i Californien og Oregon.

Har jeg brug for et fit kit til Divide?

  Både nej og ja. Divide er klar til at blive monteret på rammens øjer. Så hvis din cykel har øjer, har du ikke brug for et fit kit. Men hvis din cykel ikke har øjer, eller hvis du bare vil have fordelene ved en akselmontering, så skal du bruge et fit kit.

Okay, jeg har brug for et fit kit. Men hvilket og hvad er inkluderet?

  Fit Kit indeholder pucks, lynlåse, klar beskyttelsestape og en ny QR eller aksel. Akslen erstatter den originale aksel på din cykel, så det er vigtigt, at de har samme gevindstigning. Hvis du ikke kender gevindstigningen på din aksel, kan vores Bike Finder hjælpe dig.

Er Bike Finder opdateret?

  Vi gør vores bedste for at holde Bike Finder opdateret, og i 99,9 % af tilfældene rammer vi plet. Men cykelproducenter kan ændre konfigurationen af en cykel fra et år til et andet eller endda fra en model til en anden. Så det er altid en god idé at dobbelttjekke de to aksler, før du monterer bagagebæreren.

Hvad er fordelen ved en akselmonteret bagagebærer?

  Først og fremmest har alle cykler et hjul og en hjulmidte, så det giver os mulighed for at montere Old Man Mountain-stativer på stort set alle cykler med en gennemgående aksel. Derudover er der et par andre fordele:

 • Al vægten bæres på akslen, som er det mest sikre, holdbare og laveste monteringspunkt på cyklen.
 • På øjemonterede bagagebærere er boltene i forskydning, hvilket er ret svagt, når det belastes over tid. Vores aksler giver bagagebæreren en fysisk grænseflade, der er langt stærkere til at bære belastning.
 • Akselmonterede bagagebærere kan bruges på cykler med affjedring og kræver ingen justering af affjedringsindstillingerne.

Hvorfor skulle jeg bruge en bagagebærer i stedet for bløde bikepacking-tasker?

Vi mener ikke, at det er en enten/eller-situation. Stativer kan komplimentere bikepacking-tasker og omvendt. Men vi mener, at der er fordele ved stativer:

 • Bagagebærere er ideelle til små mennesker med små cykler, som ikke har rammekapacitet til bløde tasker.
 • Bagagebærere giver også mulighed for mere bæreevne, for dem af os, der gerne vil have mere mad og tøj eller en trombone med. Vi siger det bare.
 • Bagagebærere gør det muligt at bære vægten lavere på cyklen, hvilket generelt giver bedre køreegenskaber.
 • Stativer kræver ingen justering af affjedringen.
 • Racks kræver ingen justering af dit cockpit og kompromitterer ikke din cykels pasform.
 • At bære en rygsæk, der indeholder mere end en drikkedunk, er forfærdeligt ubehageligt på lange dage i sadlen og bare dumt.
 •  

  Old Man Mountain Bicycle Racks

  Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Bestil Old Man Mountain

  Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

  Old Man Mountain

  Fuldt affjedrede cykler

  Vores bagagebærer er kompatibel med fuldt affjedrede cykler med 26", 27" og 29" hjul. Den bedste løsning, hvis du vil have cykeltasker på din cykel.

  Skivebremser

  OMM bagagebærere er kompatible med skivebremser og 29" hjul. Vi løser dit problem med at bære en last på din mountainbike. Det bedste valg til din cykel.

  12" gennemgående aksler

  Vi tilbyder en løsning til alle cykler med 12" og 15" gennemgående aksler fra de fleste kendte mærker. For eksempel Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant og Ghost.

  Bikepacking

  Den nye Elkhorn er perfekt til bikepacking. Klar til montering for eller bag, og med vores Fit Kit kan Elkhorn nemt monteres på enhver cykel eller gaffel.

  Fat Bikes

  Bagagebæreren er bredere og passer perfekt til Fat Bikes fra Pugsley, Moonlander, Specialised Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley og mange andre modeller ... både for og bag.

  Axle Pack

  Endnu et revolutionerende produkt fra Old Man Mountain!
  Bærer 5+5 kg på en cykelgaffel.