Avantum Brands SL har importeret Old Man Mountain-bagagebærer til EU siden 2005. Vi sender til hele Europa.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain, The Story

Old Man Mountain
Vores filosofi er enkel: ikke diskriminere, men innovere. Det er derfor, vi udviklede de første affjedringskompatible bagagebærere tilbage i 1996.

The Original
Det første sæt Cold Springs, cirka 1996.

Efter i årevis at have brugt rygsække til at bære vores cykelcampingudstyr, indså vi, at der måtte være en mere effektiv og ergonomisk løsning. Vi ville have noget, der gjorde det muligt for os at køre på stier og bære vores cykler over floder, låste porte og klipper. Cykeltasker og bagagebærer var det oplagte svar. Men vi indså hurtigt, at der ikke fandtes nogen bagagebærer, der var kompatible med mountainbikes med affjedring og uden steløjer. Ingen betragtede denne type cykel som en levedygtig mulighed for touring og bike-camping. Så i stedet for at købe nye cykler lavede vi vores egne bagagebærere, og "Cold Springs Carriers" var født.

Channing Hammond

Channing Hammond, grundlæggeren af Old Man Mountain, voksede op i et metalværksted omgivet af opfindere og ingeniører. Hans bedstefar var med til at konstruere og designe Charles Lindberghs Spirit of St. Louis-fly, og hans fars racerbil fra Bonneville Salt Flats (som hans mor kører med over 300 mph) har flere hastighedsrekorder på land. Channing har kørt mountainbiketure med overnatning i baglandet, siden han var teenager.

 

 

Om avantum.

avantum brands

avantum. er en spansk virksomhed med base i Madrid. Herfra har vi siden 2005 importeret og sendt Old Man Mountain-bagagebærere til de fleste EU-lande, selvom vores primære marked er Spanien. Vi er stolte af at kunne sige, at Old Man Mountain-bagagebærere er et af vores bedst sælgende mærker, og vi er glade for at have hjulpet så mange cyklister gennem årene med at bære last på deres MTB'er, gravelcykler og elcykler.

I 10 år importerede vi også cykler fra Danmark til Spanien, Velorbis og Biomega.

 

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Bestil Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Fuldt affjedrede cykler

Vores bagagebærer er kompatibel med fuldt affjedrede cykler med 26", 27" og 29" hjul. Den bedste løsning, hvis du vil have cykeltasker på din cykel.

Skivebremser

OMM bagagebærere er kompatible med skivebremser og 29" hjul. Vi løser dit problem med at bære en last på din mountainbike. Det bedste valg til din cykel.

12" gennemgående aksler

Vi tilbyder en løsning til alle cykler med 12" og 15" gennemgående aksler fra de fleste kendte mærker. For eksempel Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant og Ghost.

Bikepacking

Den nye Elkhorn er perfekt til bikepacking. Klar til montering for eller bag, og med vores Fit Kit kan Elkhorn nemt monteres på enhver cykel eller gaffel.

Fat Bikes

Bagagebæreren er bredere og passer perfekt til Fat Bikes fra Pugsley, Moonlander, Specialised Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley og mange andre modeller ... både for og bag.

Axle Pack

Endnu et revolutionerende produkt fra Old Man Mountain!
Bærer 5+5 kg på en cykelgaffel.