Avantum Brands SL har importeret Old Man Mountain-bagagebærer til EU siden 2005. Vi sender til hele Europa.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain cykeltasker, lygteholdere m.m.

Vi har mere end bare bagagebaerer. Vi tilbyder også en kurv, lygteholdere, Nalgene-flasker, cykeltasker, CargoMount, LiterCage og et par andre ting.

Old Man Mountain Ponderosa Pannier

Old Man Mountain Ponderosa Pannier cykeltaske

Ponderosa cykeltaske Old Man Mountain Disse cykeltasker er klar til det hele. Solskin eller regn, dit udstyr forbliver tørt og beskyttet i disse 100 % vandtætte tasker af TPU-stof med svejsede sømme og Hypalon-forstærkninger. Vi har fastgjort dem til bagagebæreren med velcrobånd i toppen og bruger det nederste kompressionsbånd til at føre gennem bagagebæreren, og vi har gjort alle kompressionsbåndene udskiftelige.

Taskerne har en kapacitet på 13 liter pr. taske og har en fuldsvejset og vandtæt konstruktion.

Old Man Mountain Juniper Trunk

Old Man Mountain Juniper Trunk bikepacking-kuffert

Denne bikepacking-kuffert er klar til det hele. Solskin eller regn, dit grej forbliver tørt og beskyttet i dette 100% vandtætte TPU-stof med svejsede sømme og Hypalon-forstærkninger.

Den har en rullelukning og en lasteevne på 7 liter. Passer perfekt til alle bagagebærere med en øvre platform, og den passer selvfølgelig perfekt til OMM bagagebærere.

Old Man Mountain Basket

Old Man Mountain basket cykel kurv

Vi har bygget denne kurv, så den kan boltes direkte på vores bagagebærer, så du får en stabil og skraldefri tur. Den er lavet af aluminium og har følgende dimensioner: Dybde 13 cm Bund: 33 x 20 cm Top: 38 x 26 cm.

Billedet viser Old Man Mountain Basket monteret på en Elkhorn bagagebærer.

Old Man Mountain Light Mounts

Old Man Mountain Light Mounts Lampeholder

En forlygteholder der kan monteres direkte på vores bagagebærer i forskellige positioner eller direkte på din cykel, hvis den har huller i cykelrammen.

Har du brug for at montere en baglygte på din Old Man Mountain-cykelholder? Så er du heldig! Vi har et baglygtebeslag, der passer til clip-on lygter og lygter med 50 mm monteringsafstand.

Old Man Mountain T-shirts

Old Man Mountain t-shirts

Slut dig til bevægelsen med en førsteklasses Old Man Mountain Logo Tee.

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot blev grundlagt i USA i 2014 af to venner og er et fremragende supplement til vores Old Man Mountain-stativer.

- CageMount: Den passer perfekt til Elkhorn-stativet, hvor du kan fastgøre den til stativets sideben. Widefoot CageMount giver dig derefter mulighed for at bære flasker eller små tasker.

- LiterCage: Igen kan du bruge sidebenene på Elkhorn eller fastgøre LiterCage til øjerne på dit cykelstel og bære store Nalgene literflasker med dig.

Carradice

Carradice, håndlavet siden 1932

Det er tydeligt for de fleste, der ejer Carradice-tasker, at der ligger en hel del cykelpassion i deres design og fremstilling. De er stolte af at have en taske til enhver cykel og ethvert formål. Bevarelse af en arv, skabelse af en kultur, siden 1932. Carradice har lavet cykeltasker i England. De har en arv, der går tre generationer tilbage, og en håndværksmæssig ekspertise, der er gået tabt andre steder i produktionen for andre mærker. De er så stolte af deres tasker, at producenten håndsignerer hver eneste taske.

Carradice Super C cykeltaske
Carradice Super C cykeltaske

Cykeltasker:

Vi har valgt de tasker med mest kapacitet, Super C og Carradry, som er 100 % vandtæt.

Carradice Barley Saddlebag sadeltaske
Carradice Camper Longflap Saddlebag sadeltaske

Sadeltasker/Saddlebags:

Vi har valgt den klassiske Barley og den større Camper Longflap.


Vil du have flere detaljer?

Læs videre om vores bagagebærere, fit kits, cykelkurve, cykeltasker, lygteholdere og andre produkter på engelsk eller svensk.
 Klik her for at gå videre til den engelske version >>

 Klik her for at bestille direkte >>Widefoot CageMount
Widefoot LiterCage
Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Bestil Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Fuldt affjedrede cykler

Vores bagagebærer er kompatibel med fuldt affjedrede cykler med 26", 27" og 29" hjul. Den bedste løsning, hvis du vil have cykeltasker på din cykel.

Skivebremser

OMM bagagebærere er kompatible med skivebremser og 29" hjul. Vi løser dit problem med at bære en last på din mountainbike. Det bedste valg til din cykel.

12" gennemgående aksler

Vi tilbyder en løsning til alle cykler med 12" og 15" gennemgående aksler fra de fleste kendte mærker. For eksempel Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant og Ghost.

Bikepacking

Den nye Elkhorn er perfekt til bikepacking. Klar til montering for eller bag, og med vores Fit Kit kan Elkhorn nemt monteres på enhver cykel eller gaffel.

Fat Bikes

Bagagebæreren er bredere og passer perfekt til Fat Bikes fra Pugsley, Moonlander, Specialised Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley og mange andre modeller ... både for og bag.

Axle Pack

Endnu et revolutionerende produkt fra Old Man Mountain!
Bærer 5+5 kg på en cykelgaffel.