Avantum Brands SL on tuonut Old Man Mountain -telineitä EU:hun vuodesta 2005. Toimitamme tuotteita kaikkialle Eurooppaan.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain Polkupyörän Touring telineet

tavaratelineet Old Man Mountain

Esittelemme Old Man Mountain. Todennäköisesti paras vaihtoehto planeetalla polkupyörällesi, jos haluat kuljettaa kuormaa maantieajeluillasi.

Telineemme ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien MTB-, matkailu-, e-pyörien, sora- ja maantiepyörien kanssa. Teline ja asennussarjat ovat aina täydellisiä, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset telineen kiinnittämiseen. Tee pyörästäsi rahtikone. Uudella Divide-telineellämme, joka on tukevin telineistä, voit kuljettaa 32 kg:n painon takana.
Laita sitten toiset 32 kg pyörän etuosaan

Tarvitsetko enemmän?

TAVARATELINE

Old Man Mountain Divide tavaratelineet

Divide

Valmis kiinnitettäväksi kehyksessä oleviin reikiin, eteen tai taakse. Ei reikiä? Osta lisävarusteena saatava Fit Kit. Osta useita Fit Kit -sarjoja ja vaihda pyörien tai etu- ja takapyörien välillä.

Old Man Mountain Divide Fat tavaratelineet

Divide Fat

Divide Fat sopii jopa 26×5" tai 27,5×4,6" renkaisiin. Se on asennettavissa eteen tai taakse silmukoihin valinnaisilla Fit Kit -lisävarusteilla akseliin kiinnittämistä varten. Seuraavaa seikkailuasi varten.

Old Man Mountain Elkhorn tavaratelineet

Elkhorn

Ohut, monitoiminen pyörän pakkausteline. Asenna se eteen tai taakse. Laukku ylhäällä ja häkkikiinnitys tai pullohäkki sivuilla.

Old Man Mountain Pizza Rack tavaratelineet

Pizza Rack

Uusi etuteline pyöräpakkaukseen tai työmatkoihin, jossa on suuri yläalusta niille isoille, tilaa vieville laukuille, joita sinun on kuljetettava mukana.

Old Man Mountain Axle Pack etuhaarukkaa varten

Axle Pack

Vielä yksi vallankumouksellinen tuote Old Man Mountain!

Old Man Mountain Axle Pack etuhaarukkaa varten

Minkä tahansa polkupyörän haarukka

Kannattaa kantaa 5+5kg etuhaarukassa, kun Axle Pack on asennettu akselille.

POLKUPYÖRÄN LAUKUT

Old Man Mountain Ponderosa Pannier polkupyörän laukut

Ponderosa Pannier

Shine or rain, your stuff will stay dry with these 100% waterproof panniers. They will take you anywhere.

Old Man Mountain Juniper Trunk Bag polkupyörälaukut

Juniper Trunk Bag

Attach the Juniper to the deck of your luggage rack with four cam lock buckles to keep it stable and secure.

LISÄÄ TAVARAA

Old Man Mountain Basket cykelkurv

Basket

Suoraan telineisiimme kiinnitettäväksi rakennettu kori, joka takaa vakaan ja helisemättömän kyydin.

Old Man Mountain Light Mounts lampunpidin

Light Mounts

Molemmat kiinnikkeet on suunniteltu toimimaan saumattomasti Old Man Mountainin telineiden tavaratelineet.

Old Man Mountain T-shirts

T-paita

Liity liikkeeseen Old Man Mountainin logolla varustetulla t-paidalla tai Rune-t-paidalla.

Widefoot CageMount jaLiterCage juomapulloteline

Widefoot

Suosittelemme myös Widefootin CageMountia ja LiterCagea.

CARRADICE BAGS

Carradice Super C Pannier polkupyörän laukut

Super C

Runsaan tilavuuden (27 litraa per pussi, 54 litraa yhteensä) ansiosta mukaan mahtuu kaikki, mitä tarvitset.

Carradice Carradry Pannier polkupyörän laukut

Carradry

Suuri, kestävä ja täysin vedenpitävä, joten voit olla varma, että varustuksesi on turvassa säästä riippumatta.

Carradice Barley Saddlebag satulalaukut

Barley

Se on ihanteellinen päiväretkille, ja siinä on tarpeeksi tilaa välttämättömille tavaroille ja vähän muullekin.

Carradice Camper Longflap Saddlebag satulalaukut

Camper Longflap

Valtava 23 litran tilavuus tarkoittaa, että voit lähteä monen yön retkelle helposti.

Old Man Mountain vuodesta 1996

Olemme valmistaneet käsityönä Old Man Mountain -telineitä Yhdysvalloissa vuodesta 1996 lähtien. Innovoimme jatkuvasti, ja ainoana tarkoituksenamme on asentaa telineemme jokaiseen pyörään, jotta voit kuljettaa laukkuja matkoillasi. Jopa läskipyörällä. Telineemme ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien MTB-, matka-, sora- ja maantiepyöräilyyn tarkoitettujen pyörien kanssa. Teline ja asennussarjat ovat aina täydellisiä, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset sen asentamiseen pyörääsi. Divide-telineellämme, joka on telineistä vankin, voit kantaa 32 kg selässä.

Erittäin monipuolinen

MTB-pyörät, matkapyörät, maantiepyörät, hardtailit, täysjousitetut, QR-pikavapautuksella, 12x142-akselilla, 12x148-akselilla, rungolla, jossa on silmukat, rungolla, jossa ei ole silmukoita, 26", 700, 27.5" tai 29r, e-pyörät, QR15-haarukat Foxilta tai Rockshoxilta. Nykyään pyörissä voi olla monia, monia kokoonpanoja. Mutta meiltä löytyy kaikki, koska voimme asentaa telineemme lähes mihin tahansa pyörään (OK, on joitakin pyöriä, joihin emme voi asentaa OMM-telinettä). Eikä pidä unohtaa, että on olemassa versioita myös läskipyörille.


Asennus


Kaikki mukana

Divide toimitetaan valmiina kiinnitettäväksi runkoon, jossa on silmukat, ja lisävarusteena saatavalla Fit Kitillä, jos pyörässäsi ei ole reikiä rungossa.

Osta nyt


Tilaa matkatavaroiden kantolaitteet

Toimitamme useimpiin EU-maihin suoraan Madridista (Espanja). Määrämaasta riippuen saat tilauksesi 3-9 päivän kuluessa.
 Tilaa Old Man Mountain

Vaihdot ja palautukset


Muuta, jos on pakko

Eikö se sopinut pyörääsi? Sinulla on 30 päivää aikaa vaihtaa kantolaite toiseen ongelman ratkaisemiseksi. Asiakas maksaa toimituskulut.

Valmistettu Yhdysvalloissa?

  Sherpa on valmistettu Yhdysvalloissa siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1996. Uuden Divide-telineen runko on valmistettu Aasiassa. Suunnittelu, tuotetestaukset tosielämän olosuhteissa tehdään Kaliforniassa ja Oregonissa.

Tarvitsenko Divide-telineeseen sovitussarjan?

  Både nej og ja. Divide er klar til at blive monteret på rammens øjer. Så hvis din cykel har øjer, har du ikke brug for et fit kit. Men hvis din cykel ikke har øjer, eller hvis du bare vil have fordelene ved en akselmontering, så skal du bruge et fit kit.

Okei, tarvitsen sovitussarjan. Mutta mikä ja mitä siihen sisältyy?

  The Fit Kit includes discs, zips, clear protective tape and a new QR or axle. The axle replaces your bike's original axle, so it's important that they have the same thread pitch. If you don't know the thread height of your axle, Bike Finder will help you.

Onko Bike Finder ajan tasalla?

  We try our best to keep Bike Finder up to date, and 99.9% of the time we've got it right. However, bike manufacturers can change the configuration of the bike from year to year or even from model to model. So it is always a good idea to check the two axles before installing the rack.

Mitä hyötyä akselille asennetusta telineestä on?

  No, ensinnäkin jokaisessa pyörässä on pyörä ja pyörän keskipiste, joten tämän ansiosta voimme asentaa Old Man Mountain -telineet melkein mihin tahansa pyörään, jossa on reikäakseli. Lisäksi on muutamia muita etuja:

 • Kaikki paino kohdistuu akselille, joka on polkupyörän turvallisin, kestävin ja matalin kiinnityskohta.
 • Silmukoilla kiinnitetyissä telineissä pultit ovat leikkauksessa, mikä on melko heikkoa, kun sitä rasitetaan ajan mittaan. Akselimme tarjoavat telineelle fyysisen rajapinnan, joka on paljon vahvempi kantamaan kuormaa.
 • Akselikiinnitteisiä telineitä voidaan käyttää jousitetuissa pyörissä, eikä niiden jousitusasetuksia tarvitse säätää.

Miksi käyttäisin kuormatelineitä pehmeiden pyöräpakkauspussien sijasta?

Mielestämme kyse ei ole joko/tai-tilanteesta. Telineet voivat täydentää bikepacking-pusseja ja päinvastoin. Uskomme kuitenkin, että telineillä on etuja:

 • Tavaratelineet ovat ihanteellisia pienille ihmisille, joilla on pienet pyörät ja joilla ei ole runkokapasiteettia pehmeille laukuille.
 • Tavaratelineet mahdollistavat myös suuremman kantokapasiteetin niille meistä, jotka haluavat kuljettaa enemmän ruokaa ja vaatteita tai pasuunaa.
 • Tavaratelineet mahdollistavat painon kuljettamisen alempana pyörässä, mikä yleensä parantaa pyörän käsiteltävyyttä.
 • Telineet eivät vaadi jousituksen säätöjä.
 • Räkit eivät vaadi ohjaamon säätöä eivätkä ne heikennä pyörän istuvuutta.
 • Enemmän kuin juomapakkauksen sisältävän repun kantaminen on hirvittävän epämukavaa pitkiä päiviä satulassa ja yksinkertaisesti typerää.
 •  

  Old Man Mountain Bicycle Racks

  Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Tee tilaus Old Man Mountain

  Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

  Old Man Mountain

  Täysjousitetut pyörät

  Telineemme on yhteensopiva 26", 27" ja 29" pyörillä varustettujen täysjousitettujen pyörien kanssa. Paras ratkaisu, jos haluat kuljettaa matkatavaroita pyörässäsi.

  Levyjarrut

  OMM-telineet ovat yhteensopivia levyjarrujen ja 29" pyörien kanssa. Ratkaisemme ongelman, joka liittyy kuorman kuljettamiseen maastopyörälläsi. Paras valinta pyörällesi.

  12" läpimenevät akselit

  Tarjoamme ratkaisun kaikkiin pyöriin, joissa on 12- ja 15-tuumainen sulkupyöräakseli useimpien tunnettujen merkkien osalta. Esimerkiksi Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant ja Ghost.

  Bikepacking

  Uusi Elkhorn on täydellinen bikepackingiin. Elkhorn on valmis etu- tai taka-asennukseen, ja Fit Kit -sarjamme avulla se voidaan helposti asentaa mihin tahansa pyörään tai haarukkaan.

  Fat Bikes

  Teline on leveämpi ja sopii täydellisesti Pugsleyn, Moonlanderin, Specialised Fatboyn, Mondraker Panzerin, Trek Farleyn ja monien muiden mallien läskipyörien kanssa.... sekä eteen että taakse.

  Axle Pack

  Toinen vallankumouksellinen tuote Old Man Mountain! Kantokyky 5+5kg pyörän haarukassa.