Avantum Brands SL on tuonut Old Man Mountain -telineitä EU:hun vuodesta 2005. Toimitamme tuotteita kaikkialle Eurooppaan.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain polkupyörälaukut, lampunpidin m.m.

Meillä on muutakin kuin vain telineitä. Tarjoamme myös koria, lampunpitimiä, Nalgene-pulloja, tavaratelineitä, CargoMountia, LiterCagea ja muutamia muita asioita.

Old Man Mountain Ponderosa Pannier

Old Man Mountain Ponderosa Pannier polkupyörän laukut

Nämä bikepacking-pussit ovat valmiina kaikkeen. Auringonpaiste tai sade, varusteesi pysyvät kuivina ja suojattuina näissä 100 % vedenpitävissä TPU-kangasrinkoissa, joissa on hitsatut saumat ja Hypalon-vahvikkeet. Olemme kiinnittäneet ne telineeseen yläreunassa olevilla nokkamaisilla tarranauhoilla ja käyttäneet alempaa puristushihnaa silmukan kiinnittämiseen telineen läpi, ja olemme tehneet kaikista puristushihnoista vaihdettavia.

Laukkujen tilavuus on 13 litraa laukkua kohti, ja niissä on täysin hitsattu ja vedenpitävä rakenne.

Old Man Mountain Juniper Trunk

Old Man Mountain Juniper Trunk polkupyörän laukut

Tavaratelineen päälle asennettava laukku. Auringonpaiste tai sade, varusteesi pysyvät kuivina ja suojattuina tässä 100% vedenpitävässä TPU-kankaassa, jossa on hitsatut saumat ja Hypalon-vahvikkeet.

Siinä on rullakatto ja siinä on 7l kantavuus. Sopii erinomaisesti kaikkiin telineisiin, joissa on ylempi alusta, ja se sopii tietenkin täydellisesti OMM:n tavaratelineisiin.

Old Man Mountain Basket

Old Man Mountain basket cykel kori

Rakensimme tämän korin pultattavaksi suoraan telineisiimme vakaata ja kolinatonta kyytiä varten. Se on valmistettu alumiinista, ja sen mitat ovat seuraavat: Syvyys 13cm Pohja: 33 x 20cm Yläosa: 38cm x 26cm.

Kuvassa on Old Man Mountain Basket asennettuna Elkhorn-kantajaan.

Old Man Mountain Light Mounts

Old Man Mountain Light Mounts Lampeholder

Ajovalojen kiinnike Old Man Mountain
Tämä on ajovalokiinnike, joka voidaan kiinnittää suoraan telineisiimme monissa eri asennoissa tai suoraan pyörääsi, jos siinä on reikiä rungossa.

Takavalon kiinnike Old Man Mountain
Haluatko kiinnittää takavalon Old Man Mountainiin? Olet onnekas! Tässä on takavalokannatin, joka sopii kiinnitettäviin valoihin ja valoihin, joissa on 50 mm:n kiinnitysvälys.

Old Man Mountain T-shirts

Old Man Mountain t-shirts

Old Man Mountain -t-paidat
Liity liikkeeseen laadukkaalla Old Man Mountain -logo T-paidalla.

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot CageMount og LiterCage

Widefoot perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2014 kahden ystävän toimesta, ja se on erinomainen kumppani Old Man Mountain -telineillemme.

- CageMount: Sopii täydellisesti Elkhorn-tavarateline, jossa voit kiinnittää sen telineen sivujalkoihin. Widefoot CageMount avulla voit sitten kantaa pulloja tai pieniä laukkuja.

- LiterCage: Käytä jälleen Elkhornin sivujalkoja tai kiinnitä LiterCage pyörän rungon silmukoihin ja kuljeta suuria Nalgene litran pulloja mukanasi.

Carradice

Carradice, käsityötä vuodesta 1932 lähtien

Useimmille Carradice-laukkuja omistaville on selvää, että niiden suunnittelussa ja valmistuksessa on paljon pyöräilyyn liittyvää intohimoa. He ovat ylpeitä siitä, että heillä on laukku jokaiseen pyörään ja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Perinnön säilyttäminen, kulttuurin luominen, vuodesta 1932 lähtien.

Carradice on valmistanut pyörälaukkuja Englannissa vuodesta 1932 lähtien. Heillä on kolmen sukupolven perintö ja käsityötaitoa, joka on kadonnut muiden merkkien valmistuksessa. He ovat niin ylpeitä laukuistaan, että valmistaja allekirjoittaa jokaisen laukun käsin.

Carradice Super C polkupyörän laukut
Carradice Super C polkupyörän laukut

Polkupyörän laukut:

Olemme valinneet laukut, joissa on eniten kapasiteettia, Super C ja Carradry, joka on 100 % vedenpitävä.

Carradice Barley Saddlebag satulalaukut
Carradice Camper Longflap Saddlebag satulalaukut

Satulalaukut/Saddlebags:

Olemme valinneet klassisen Barley-tyypin ja suuremman Camper Longflap -tyypin.


Haluatko lisätietoja?

Lue lisää telineistä, sovitussarjoista, pyöräkoreista, pyörälaukuista, tavaratelinepusseista, valaisinpidikkeistä ja muista tuotteista englanniksi.
 Klikkaa tästä siirtyäksesi englanninkieliseen versioon >>Widefoot CageMount
Widefoot LiterCage
Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Tee tilaus Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Täysjousitetut pyörät

Telineemme on yhteensopiva 26", 27" ja 29" pyörillä varustettujen täysjousitettujen pyörien kanssa. Paras ratkaisu, jos haluat kuljettaa matkatavaroita pyörässäsi.

Levyjarrut

OMM-telineet ovat yhteensopivia levyjarrujen ja 29" pyörien kanssa. Ratkaisemme ongelman, joka liittyy kuorman kuljettamiseen maastopyörälläsi. Paras valinta pyörällesi.

12" läpimenevät akselit

Tarjoamme ratkaisun kaikkiin pyöriin, joissa on 12- ja 15-tuumainen sulkupyöräakseli useimpien tunnettujen merkkien osalta. Esimerkiksi Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant ja Ghost.

Bikepacking

Uusi Elkhorn on täydellinen bikepackingiin. Elkhorn on valmis etu- tai taka-asennukseen, ja Fit Kit -sarjamme avulla se voidaan helposti asentaa mihin tahansa pyörään tai haarukkaan.

Fat Bikes

Teline on leveämpi ja sopii täydellisesti Pugsleyn, Moonlanderin, Specialised Fatboyn, Mondraker Panzerin, Trek Farleyn ja monien muiden mallien läskipyörien kanssa.... sekä eteen että taakse.

Axle Pack

Toinen vallankumouksellinen tuote Old Man Mountain! Kantokyky 5+5kg pyörän haarukassa.