Avantum Brands SL on tuonut Old Man Mountain -telineitä EU:hun vuodesta 2005. Toimitamme tuotteita kaikkialle Eurooppaan.
Avantum Brands SL

Tilaa Old Man Mountain Tavarateline

Kun tiedät, minkä version matkatavarankuljettajasta ja asennussarjasta tarvitset, voit tehdä tilauksen alla olevan linkin kautta.

Maksa pankkisiirrolla, luottokortilla, Apple Pay, Google Pay, Klarna, Revolut tai Paypal.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv).
Nyt alennus kuljetuskustannuksista 6,99 eurosta useimpiin EU-maihin.


Tilaa Old Man Mountain Racks >>

Toimitusaika

Toimitusaika useimpiin EU-maihin on noin 4-9 päivää.
Jos olet epävarma jostain, voit aina soittaa meille numeroon +34-918265070 (asiakaspalvelu ruotsiksi tai englanniksi) tai lähettää meille sähköpostia >>

Old Man Mountain ja Avantum Brands SL

Avantum Brands SL maahantuo ja myy Old Man Mountainin tavaratelineitä Espanjassa, Italiassa, Ranskassa, Portugalissa, Suomessa, Ruotsissa ja monissa muissa EU-maissa, kuten Saksassa ja Hollannissa. Toimistomme sijaitsee Madridissa (Espanja), ja täältä lähetämme tuotteet useimpiin EU-maihin 4-9 päivässä. Voit maksaa pankkisiirrolla, luottokortilla, Apple Pay, Google Pay, Klarna, Revolut tai Paypal.

avantum brands sl


Maksu

Paypal-Visa-Mastercard

Toimitus

UPS GLS DPD

 

 

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Tee tilaus Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Täysjousitetut pyörät

Telineemme on yhteensopiva 26", 27" ja 29" pyörillä varustettujen täysjousitettujen pyörien kanssa. Paras ratkaisu, jos haluat kuljettaa matkatavaroita pyörässäsi.

Levyjarrut

OMM-telineet ovat yhteensopivia levyjarrujen ja 29" pyörien kanssa. Ratkaisemme ongelman, joka liittyy kuorman kuljettamiseen maastopyörälläsi. Paras valinta pyörällesi.

12" läpimenevät akselit

Tarjoamme ratkaisun kaikkiin pyöriin, joissa on 12- ja 15-tuumainen sulkupyöräakseli useimpien tunnettujen merkkien osalta. Esimerkiksi Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant ja Ghost.

Bikepacking

Uusi Elkhorn on täydellinen bikepackingiin. Elkhorn on valmis etu- tai taka-asennukseen, ja Fit Kit -sarjamme avulla se voidaan helposti asentaa mihin tahansa pyörään tai haarukkaan.

Fat Bikes

Teline on leveämpi ja sopii täydellisesti Pugsleyn, Moonlanderin, Specialised Fatboyn, Mondraker Panzerin, Trek Farleyn ja monien muiden mallien läskipyörien kanssa.... sekä eteen että taakse.

Axle Pack

Toinen vallankumouksellinen tuote Old Man Mountain! Kantokyky 5+5kg pyörän haarukassa.