Avantum Brands SL on tuonut Old Man Mountain -telineitä EU:hun vuodesta 2005. Toimitamme tuotteita kaikkialle Eurooppaan.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain, The Story

Old Man Mountain
Filosofiamme on yksinkertainen: älä syrji, vaan innovoi. Siksi kehitimme ensimmäiset jousitukseen sopivat tavaratelineet vuonna 1996.

The Original
Cold Springsin ensimmäinen sarja, noin vuonna 1996.

Käytettyämme vuosikausia rinkkoja pyöräily- ja leirintävarusteidemme kuljettamiseen tajusimme, että oli oltava tehokkaampi ja ergonomisempi ratkaisu. Halusimme jotain, jonka avulla voisimme ajaa poluilla ja kuljettaa pyörämme jokien, lukittujen porttien ja kallioiden yli. Panniers ja telineet olivat ilmeinen vastaus. Pian kuitenkin huomasimme, että ei ollut olemassa telineitä, jotka olisivat yhteensopivia maastopyörien kanssa, joissa on jousitus ja joissa ei ole runkosilmukoita. Kukaan ei pitänyt tämäntyyppisiä polkupyöriä varteenotettavana vaihtoehtona retkeilyyn ja pyöräilemiseen. Sen sijaan, että olisimme ostaneet uusia pyöriä, teimme omat telineemme, ja "Cold Springs Carriers" syntyi.

Channing Hammond

Old Man Mountainin perustaja Channing Hammond kasvoi metallitehtaassa keksijöiden ja insinöörien ympäröimänä. Hänen isoisänsä osallistui Charles Lindberghin Spirit of St. Louis -lentokoneen suunnitteluun, ja hänen isänsä Bonneville Salt Flats -kilpa-autolla (jota hänen äitinsä ajaa yli 300 km/h) on useita nopeusennätyksiä. Channing on harrastanut yön yli tapahtuvia maastopyöräretkiä teini-ikäisestä lähtien.

 

 

avantum.

avantum brands

Avantum. on espanjalainen yritys, jonka kotipaikka on Madridissa. Vuodesta 2005 lähtien olemme sieltä tuoneet ja toimittaneet Old Man Mountain -telineitä useimpiin EU-maihin, vaikka päämarkkina-alueemme onkin Espanja. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että Old Man Mountain -telineet ovat yksi myydyimmistä tuotemerkeistämme, ja olemme iloisia, että olemme vuosien varrella auttaneet niin monia pyöräilijöitä kantamaan kuormaa MTB:llä, sora- ja ebikeillä.

 

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Tee tilaus Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Täysjousitetut pyörät

Telineemme on yhteensopiva 26", 27" ja 29" pyörillä varustettujen täysjousitettujen pyörien kanssa. Paras ratkaisu, jos haluat kuljettaa matkatavaroita pyörässäsi.

Levyjarrut

OMM-telineet ovat yhteensopivia levyjarrujen ja 29" pyörien kanssa. Ratkaisemme ongelman, joka liittyy kuorman kuljettamiseen maastopyörälläsi. Paras valinta pyörällesi.

12" läpimenevät akselit

Tarjoamme ratkaisun kaikkiin pyöriin, joissa on 12- ja 15-tuumainen sulkupyöräakseli useimpien tunnettujen merkkien osalta. Esimerkiksi Specialised, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant ja Ghost.

Bikepacking

Uusi Elkhorn on täydellinen bikepackingiin. Elkhorn on valmis etu- tai taka-asennukseen, ja Fit Kit -sarjamme avulla se voidaan helposti asentaa mihin tahansa pyörään tai haarukkaan.

Fat Bikes

Teline on leveämpi ja sopii täydellisesti Pugsleyn, Moonlanderin, Specialised Fatboyn, Mondraker Panzerin, Trek Farleyn ja monien muiden mallien läskipyörien kanssa.... sekä eteen että taakse.

Axle Pack

Toinen vallankumouksellinen tuote Old Man Mountain! Kantokyky 5+5kg pyörän haarukassa.