Avantum Brands SL importerar Old Man Mountain pakethållare till EU sedan 2005. Vi skickar över hela Europa.
Avantum Brands SL

Widefoot

Widefoot grundades i USA 2014 av två vänner med visionen omatt göra innovativa utomhusprodukter som stödjer en aktiv livsstil. Design och tillverkning av all Widefoot-hårdvara görs i USA, mestadels i Colorado. Widefoot-produkter kan användas på dina dagliga pendlingar, helgturer och bikepackingäventyr.

Widefoot är en utmärkt följeslagare till Old Man Mountains pakethållare...

- CageMount: Passar perfekt till Elkhorn, där du kan fästa det på sidobenen på pakethållaren. Widefoot CageMount låter dig sedan bära flaskor eller små väskor.

- LiterCage: Återigen, använd sidobenen på Elkhorn eller fäst LiterCage på öljetternea på din cykelram och ta med dig stora Nalgene-litersflaskor.

Widefoot

CageMount

Widefoot CargoMount™ är den ursprungliga CageMount i aluminium i ett stycke. Spänn fast en mängd olika flaskor, mindre väskor och cylindriska föremål säkert på din cykelram eller gaffel. Tillverkad av robust och lätt aluminium och finns i anodiserad svart finish. Med en vikt på bara 66 g är den bland de lättaste lastburarna på marknaden.

CageMount  
Widefoot CageMount Widefoot CageMount

LiterCage

Widefoot LiterCage™ låter dig bära dina favoritflaskor på din cykel. Kompatibel med en mängd olika vattenflaskor med en diameter på 3,5 tum (89 mm), inklusive de som tillverkats av Nalgene och andra toppmärken. Det unika monteringsfästet med 7 spår möjliggör montering i flera positioner på ramar och gafflar med monteringssystem med två eller tre bultar. Hel konstruktion i rostfritt stål ger hållbarhet, korrosionsbeständighet och ett säkert grepp. Finns i svart.

LiterCage  
Widefoot LiterCage Widefoot LiterCage

Old Man Mountain Nalgene flaskor

Old Man Mountain Nalgene-flaskan på Widefoot CageMount och på Widefoot LiterCage.

CageMount LiterCage
Widefoot CageMount Widefoot CageMount

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Beställ Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Heldämpad cykel

Våra pakethållare är kompatibla med heldämpade cyklar med 26 "700 27,5 och 29" hjul. Det bästa alternativet om du vill bära cykelväskor på din cykel.

Skivbromsar

OMM pakethållare är kompatibla med skivbromsar och 29" hjul. Vi löser ditt problem med att bära en last på din mountainbike. Det bästa valet för din cykel.

12" Genomgående axlar

Vi erbjuder en lösning för alla cyklar med 12" genomgående axlar från de flesta kända märkena. Till exempel Specialized, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant och Ghost.

Bikepacking

Nya Elkhorn är perfekt för Bikepacking. Klar för montering fram eller bak, och med våra Fit -kit monteras Elkhorn enkelt på alla cyklar eller gafflar.

Fat Bikes

Pakethållaren är bredare och anpassar sig perfekt till Fat Bikes från Pugsley, Moonlander, Specialized Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley och många andra modeller ... både fram och bak.

QR 15

Främre QR15 är frampakethållaren du behöver om du har en QR15 -framgaffel från Fox eller Rockshox. Som du kan se kan du också bära last framåt.