Avantum Brands SL importerar Old Man Mountain pakethållare till EU sedan 2005. Vi skickar över hela Europa.
Avantum Brands SL

Carradice, handgjorda sedan 1932

Det är uppenbart för de flesta som äger Carradice-väskor att det finns en hel del cykelpassion som ligger i deras design och tillverkning. De är stolta över att ha en väska för varje cykel och varje användning.

PAtt bevara ett arv, skapa en kultur, sedan 1932

Carradice har tillverkat cykelväskor i England sedan 1932. De har ett arv som går tillbaka genom tre generationer, och hantverksexpertis som har gått förlorad på andra håll i tillverkningen för andra märken. De är så stolta över sina väskor att tillverkaren handsignerar varenda väska.

Carradice är en perfekt följeslagare till Old Man Mountain pakethållare...

- Panniers: Vi har valt ut väskorna med störst kapacitet, Super C och Carradry som är 100% vattentät.

- Saddlebags: Vi har valt ut den klassiska Barley och den större Camper Longflap.

Carradice

Panniers

Super C väskorna är tuffa och redo att användas i alla väder. De har en lång härstamning som expeditionsväskor och har testats och förfinats efter exponering i de hårdaste miljöerna runt om i världen. Den generösa kapaciteten – 27 liter per väska – 54 liter totalt – kommer att bära huvuddelen av ditt kit och den vattentäta men andningsbara bomullsankan kommer att hålla dina tillhörigheter säkra, torra och fräscha. Det patenterade Quick-Clip-systemet gör det säkert men enkelt att fästa på och av på cykeln.

CarraDry väskorna är stora, robusta och helt vattentäta så att du kan vara säker på att ditt kit är säkert och torrt oavsett väder. Idealisk för touring eller pendling under tuffa förhållanden. Du kan använda dessa väskor som en del av ett komplett turnéupplägg med främre väskor och styrväska eller separat för pendling eller mindre laster.

Super C Carradry
Carradice Super Rear pannier Carradice Carradry Rear pannier

Saddlebags

Barley Saddlebag-designen har bestått tidens tand och med en hållbar konstruktion och smarta detaljer kommer den inte att svika dig. Sadelväskan kommer med 3 läderremmar för att fästa på cykeln. Traditionell stil och oöverträffad kvalitet.

Camper Longflap Saddlebag är en av de största sadelväskorna som finns i Originals-serien. Dess enorma kapacitet på 23 liter gör att du enkelt kan åka på en turné med flera övernattningar. Tillverkad av 100 % vattentät 18 ounce Cotton Duck– det ursprungliga prestandatyget med självförslutande sömmar. Det är lätt att reparera och reparera.

Saddlebags  
Carradice Barley Saddlebag Carradice Camper Longflap Saddlebag

Carradice och Old Man Mountain på en resa till Island

Sergio och Amelia, sponsrade av oss, använde Old Man Mountain och Super C på en av deras cykelturer runt Island.

   
Carradice and Old Man Mountain Carradice and Old Man Mountain

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Beställ Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Heldämpad cykel

Våra pakethållare är kompatibla med heldämpade cyklar med 26 "700 27,5 och 29" hjul. Det bästa alternativet om du vill bära cykelväskor på din cykel.

Skivbromsar

OMM pakethållare är kompatibla med skivbromsar och 29" hjul. Vi löser ditt problem med att bära en last på din mountainbike. Det bästa valet för din cykel.

12" Genomgående axlar

Vi erbjuder en lösning för alla cyklar med 12" genomgående axlar från de flesta kända märkena. Till exempel Specialized, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant och Ghost.

Bikepacking

Nya Elkhorn är perfekt för Bikepacking. Klar för montering fram eller bak, och med våra Fit -kit monteras Elkhorn enkelt på alla cyklar eller gafflar.

Fat Bikes

Pakethållaren är bredare och anpassar sig perfekt till Fat Bikes från Pugsley, Moonlander, Specialized Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley och många andra modeller ... både fram och bak.

QR 15

Främre QR15 är frampakethållaren du behöver om du har en QR15 -framgaffel från Fox eller Rockshox. Som du kan se kan du också bära last framåt.