Avantum Brands SL importerar Old Man Mountain pakethållare till EU sedan 2005. Vi skickar över hela Europa.
Avantum Brands SL

Ponderosa Pannier Old Man Mountain

Vart ska du? Absolut var som helst med Ponderosa Pannier pakethållarväska. Dessa cykelväskor är redo för allt. Solsken eller regn, din utrustning förblir torr och skyddad i dessa 100% vattentäta, TPU-tygväskor med svetsade sömmar och Hypalon-förstärkningar.

Cukelväskan fästs i pakethållaren med kardborreband upptill och vi använder den nedre kompressionsremmen för att ögla genom pakethållaren och garanterar att dina väskor inte förvandlas till dumboöron när du kör över ett gupp, oavsett hur grovt.

Vi har gjort alla kompressionsremmarna utbytbara så nästa gång du spiller lite salsa på din väska och Mr. Mouse biter igenom den kan du bara byta ut den, trevligt och enkelt.

Ponderosa-väskorna har den typiska innerpanelen (mot stativet), men vi har även lagt till en avtagbar innerpanel på väskans framsida så att den komprimeras jämnt för att ge dig den tunnaste profilväskan som möjligt med det du väljer att bära. Vår logo är super subtilt så att du kan fokusera på ditt äventyr och inte våra logotyper. Den är präglad i kardborreband så att du enkelt kan fästa vilken logga som helst (med kardborre) och byta ut den som ditt humör passar dig.

 

Ponderosa Pannier  
Ponderosa Pannnier Old Man Mountain Ponderosa Pannnier Old Man Mountain
Ponderosa Pannnier Old Man Mountain Ponderosa Pannnier Old Man Mountain


Specifikationer Ponderosa Pannier Old Man Mountain pakethållarväska:

- Kapacitet 13 liter per vöska
- Helsvetsad och vattentät konstruktion
- Dubbla innerpaneler; fram och bak på väskan. De ger jämnare kompression och den främre innerpanelen är avtagbar. Du kan till och med använda den som charkbräda!
- Rullhölje som kan fästas ner till sidan eller till sig själv upptill för att bilda ett bärhandtag
- Avtagbara och utbytbara remmar
- QR skewer Minimal branding på kardborrelappar
- Nedre fäste/kompressionsband förblir under last för att förhindra att påsar flaxar runt
- Hypalonförstärkningar vid alla fästpunkter är mer nötningsbeständiga och ger extra grepp där det behövs
- Klämljusfack på baksidan
- Lättvikt
- Bra kompatibilitet med alla pakethållare designade för väskor. Och natrligtvis perfekta för Old Man Mountains pakethållare
- Minimalistisk vikt = 475g (styck), 950 gram per par. Utan sidokompressionsremmar, främre innerpanel eller klämmor på sidorullarna.
- Fullständig vikt = 560 g (styck), 1120 gram per par
- Säljs som ett par (en väska för varje sida, vänster och höger)

 Beställ Old Man Mountain


Exempel på Ponderosa Panniers pakethållarväska.

   
Ponderosa Pannnier Old Man Mountain Ponderosa Pannnier Old Man Mountain
Ponderosa Pannnier Old Man Mountain Ponderosa Pannnier Old Man Mountain

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Beställ Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain Denmark Old Man Mountain Suomi Old Man Mountain Nederland Old Man Mountain Polska Old Man Mountain EU

Old Man Mountain

Heldämpad cykel

Våra pakethållare är kompatibla med heldämpade cyklar med 26 "700 27,5 och 29" hjul. Det bästa alternativet om du vill bära cykelväskor på din cykel.

Skivbromsar

OMM pakethållare är kompatibla med skivbromsar och 29" hjul. Vi löser ditt problem med att bära en last på din mountainbike. Det bästa valet för din cykel.

12" Genomgående axlar

Vi erbjuder en lösning för alla cyklar med 12" genomgående axlar från de flesta kända märkena. Till exempel Specialized, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant och Ghost.

Bikepacking

Nya Elkhorn är perfekt för Bikepacking. Klar för montering fram eller bak, och med våra Fit -kit monteras Elkhorn enkelt på alla cyklar eller gafflar.

Fat Bikes

Pakethållaren är bredare och anpassar sig perfekt till Fat Bikes från Pugsley, Moonlander, Specialized Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley och många andra modeller ... både fram och bak.

QR 15

Främre QR15 är frampakethållaren du behöver om du har en QR15 -framgaffel från Fox eller Rockshox. Som du kan se kan du också bära last framåt.